N&D Sütőtökkel - Bárány, sütőtök és áfonya receptúra. Teljes értékű nedves eledel, kistestű kölyökkutyák részére.
Gabonamentes termékcsalád: N&D Sütőtökkel
A kutyák és macskák természetüknél fogva szinte kizárólag ragadozók, és nincs szükségük sok szénhidrátra. Ezt a filozófiát követve fejlesztették ki az új N&D Sütőtökkel termékcsaládot, egy teljes értékű, gabonafélék nélkül készült, 96%-ban állati eredetű fehérjéket és sütőtököt tartalmazó, nagyszerű tápértékkel rendelkező eledelt.
Miért a sütőtök?
A sütőtök az olasz konyhában jellemző zöldség, amely kivételes táplálkozási tulajdonságokkal rendelkezik:
Az N&D Sütőtökkel Formula nagyszerű technológiai tulajdonságokkal rendelkező eledel:
Kiváló minőségű, hosszantartó vitaminok: A vákuumbevonatnak köszönhetően, amely egy olyan technológia, amely az extrudálási és szárítási folyamatot követően az értékes életfontosságú anyagokat, köztük a vitaminokat is tartalmazza, hő- és mechanikai igénybevétel nélkül adja tápokhoz, ami hosszabb ideig tartó hatékonyságot eredményez.
Védőgázba csomagolva: a zsákba nitrogént (a levegőben természetesen jelenlévő nitrogén) juttatnak, hogy helyettesítsék az oxidációs folyamatokért felelős oxigént. Az emberi táplálékoknál is alkalmazott technológiai megoldás, amely garantálja a tápanyagok hosszú távú megőrzését, így az olyan friss, mintha csak most állították volna elő.
Összetevők: bárány lábszár (40%), csirke filé, hering, sütőtök (5%), édesburgonya, főtt tojás, áfonya (4%), halolaj, állati zsír, frukto-oligoszacharidok, kondroitin-szulfát, glükozamin, vitaminok, ásványi anyagok.
Adalékanyagok/kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin 4000NE; D3-vitamin 400NE; E-vitamin 130mg; kolin-klorid 400mg; cink (metionin-hidroxi-analóg cinkkelátja): 36mg; mangan (metionin-hidroxi-analóg mangánkelátja): 6.8mg; vas [glicin-hidrát vas (II)-kelátja]: 16.8mg; réz (metionin-hidroxi-analóg rézkelátja): 2.9mg; szelén (szelénnel dúsított inaktivált élesztő): 0.00242mg; DL-metionin ipari tisztaságú 1000mg; taurin 500mg; L-karnitin 50mg.
Analitikai összetevők: nedvesség 75.00%; nyersfehérje 12.00%; nyerszsír 6.00%; nyersrost 0.70%; nyershamu 2.80%.
Energia érték: EM Kcal/Kg 1114 - Mj/Kg 4,66